zondag 28 februari 2010

PDA spoorloos

Uiteindelijk is de PDA terug gebracht door de vinder.Deze heeft het apparaat weer in elkaar gezet en via de kopregel heeft hij het adres achterhaald van B.B te W.  Er is door de intens gelukkige B vindersloon gegeven,kan hij een bosje bloemen kopen.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Hallo Tonnie,

Gelukkig voor jouw collega is zijn PDA weer terecht. Het blijft altijd oppassen met dat soort dingen. Als iemand je even aan de praat houdt of je wordt gebeld dan kan zoiets gebeuren. Met bedrijfskleding moet je er ook altijd om denken dat je niets in de zakken laat zitten. Op de roosters is het ook altijd oppassen, als je iets laat vallen valt het er meestal door. Gereedschap of je telefoon bijvoorbeeld.

Groeten, Henk

Tonnie Welling inseminator CRV zei

In de bedrijfkleding zit ook vaak spul van de veearts.Geregeld kom je thermometers,spuiten en naalden tegen.Af en toe de zakken legen bij een prullenbak.

Anoniem zei

Hallo Tonnie,

Dat de zakken van de bedrijfskleding niet leeg zijn herken ik wel. Gebruikte handschoenen zitter er soms ook nog in. Zakken met gaten is ook zoiets, heb je er een paar kleine onderdeeltjes in gedaan en dan verlies je ze ongemerkt...

Groeten, Henk